دسر

تیرامیسو، دسر خوشمزه ایتالیایی

دسر تیرامیسو

دسر تیرامیسو یکی از محبوب ترین و مدرن ترین دسرهای ایتالیایی است که می تواند به عنوان یک دسر جذاب و بی نظیر در منوی کافه ها و قنادی ها سرو شود. این دسر بر پایه قهوه و به صورت لایه لایه درست می شود. در ادامه مطلب به تاریخچه و انواع تیرامیسو، خواهیم پرداخت:

تاریخچه تیرامیسو

این دسر فوق العاده برای اولین بار در یکی از شهرهای بزرگ ایتالیا درست شد. صاحب رستورانی که برای اولین بار دسر تیرامیسو را تهیه کرد، نام این دسر را به دلیل اسم دخترش، تیرامیسو نامید. امروزه دسر تیرامیسو در سرتاسر جهان رواج یافته و در بسیاری از کافه ها و رستوران ها سرو می شود.

انواع دسر تیرامیسو

طرز تهیه دسر تیرامیسو می تواند کاملا سلیقه ای باشد و برای آن می توان از مواد مختلفی مثل موز، شکلات و گردو استفاده کرد. رایج ترین مواد برای درست کردن این دسر، خامه، قهوه، شکر، وانیل و کیک اسفنجی یا بیسکوییت می باشد. گاهی برای تزیین آن از میوه های خرد شده مثل اناناس و سیب نیز استفاده می شود.

برخی از انواع دسر تیرامیسو شامل موارد زیر است:

  • تیرامیسو شکلاتی: این تیرامیسو از ترکیب شکلات، پنیر ماسکارپونه و بیسکوییت لیدی فینگر و یا کیک اسفنجی درست می شود. در تهیه آن از تخم مرغ استفاده نمی شود به همین دلیل می تواند یک میان وعده خوش مزه برای علاقه مندان به طعم شکلات باشد.
  • تیرامیسو موزی: ترکیب موز با سایر مواد می تواند یک طعم بی نظیر را در دسر به وجود آورد.
  • تیرامیسو رژیمی: برای تهیه این دسر از مواد با درصد چربی پایین تر و شکر کمتری استفاده می شود و برای افرادی که رژیم لاغری دارند مناسب است.

دسر تیرامیسو

طرز تهیه دسر تیرامیسو

مقدار لازم مواد لازم
1 فنجان اسپرسو( قهوه سرد شده)
6 عدد  زرده تخم مرغ
به مقدار لازم بیسکوییت لیدی فینگر و وانیل
2 بسته پنیر ماسکارپونه
60 گرم پودر کاکائو برای تزیین
1 پیمانه شیر
به مقدار لازم خامه شیرین زده شده( قنادی)
200 گرم شکر
  • مرحله اول:  ابتدا زرده تخم مرغ به همراه وانیل و شکر را هم زده و روی حرارت قرار دهید.
  • مرحله دوم: پنیر ماسکارپونه را در مرحله بعدی به آن اضافه کنید.
  • مرحله سوم: در ظرف دیگری خامه را با همزن، بزنید و به مواد قبلی اضافه کنید.
  • مرحله چهارم: بیسکوییت لیدی فینگر را درون اسپرسوی خنک خیس کنید و در ظرف بچینید.
  • مرحله پنجم: یک لایه از مواد را روی بیسکوییت‌ها بریزید و دوباره لایه بعدی از بیسکوییت ها را روی مواد قرار دهید.
  • مرحله ششم: دقت داشته باشید که لایه آخر باید مواد شما باشد.
  • مرحله ششم: ظرف تیرامیسو را درون یخچال و به مدت 4 ساعت قرار دهید.
  • مرحله هفتم:  تیرامیسوی سرد را از یخچال خارج کرده و روی آن را با پودر کاکائو تزئین کنید.

 

شما عزیزان می توانید این دسر خوشمزه را برای مهمانی ها و پذیرایی های خود از قنادی پدیده سفارش دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *