برای سرو، کمربند قالب را باز کرده و کیک شارلوت را به ظرف سرو انتقال دهید. سپس به دلخواه روی دسر را با توت فرنگی تزیین و سرو کنید.
انواع کیک شارلوت، شامل چه طعم هایی است؟ کیک شارلوت یکی از کیک ها و دسرهای خوشمزه فرانسوی است که با طعم های مختلفی تهیه می شود. این کیک را می توان به صورت سرد یا گرم سرو کرد. در این مقاله قصد داریم شما را با انواع طعم های کیک شارلوت و تاریخچه آن آشنا کنیم:
کیک شارلوت یکی از انواع کیکهای اسفنجی است که در نقاط مختلف دنیا طرفداران زیادی دارد. دور تا دور کیک شارلوت با بیسکویت لیدی فینگر و داخل آن با پورههای میوههای مختلف، ژله، موس شکلات، کرم کارامل و خامه پر میشود. این کیک برای اولین بار توسط سرآشپز مشهور فرانسوی به نام ماری آنتوان کارمه در اوایل قرن 19 برای ملکه شارلوت، همسر پادشاه سوم انگلستان تهیه شده و علت نام گذاری آن به همین دلیل است.
کیک شارلوت امروزه به عنوان یکی از خوشمزه ترین خوراکی ها برای مناسبت ها و دورهمی های دوستانه سرو می شود. این کیک جذاب را می توان همراه با چای یا قهوه میل کرد.
کیک شارلوت با طعم ها و مواد مختلفی تهیه می شود. برخی از انواع کیک شارلوت شامل موارد زیر است:
مواد لازم
طرز تهیه
کف قالب را با یک لایه از کیک اسفنجی بپوشانید سپس دیواره قالب را بیسکویت لیدی فینگر بچینید. طوری که فضای خالی بین بیسکویتها باقی نماند.
پودر ژله را با آب جوش مخلوط کرده و و داخل یخچال بگذارید. بعد از این که خنک شد، پوره توت فرنگی را به آن اضافه کنید و بگذارید به حالت نیمبند درآید. سپس مایع را داخل قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد.
پودر ژلاتین و شیر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید. ماست میوهای را نیز به مخلوط ژلاتین اضافه کرده و با همزن دستی خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس روی ژله داخل قالب بریزید. قالب را در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود.
برای سرو، کمربند قالب را باز کرده و کیک شارلوت را به ظرف سرو انتقال دهید. سپس به دلخواه روی دسر را با توت فرنگی تزیین و سرو کنید.
در آخر
برای مشاهده انواع کیک های پدیده به روی لینک کلیک کنید: