انواع کیک شارلوت، شامل چه طعم هایی است؟ کیک شارلوت یکی از کیک ها و دسرهای خوشمزه فرانسوی است که با طعم های مختلفی تهیه می شود. این کیک را می توان به صورت سرد یا گرم سرو کرد. در این مقاله قصد داریم شما را با انواع طعم های کیک شارلوت و تاریخچه آن آشنا کنیم:

کیک شارلوت و تاریخچه آن

کیک شارلوت یکی از انواع کیک‌های اسفنجی است که در نقاط مختلف دنیا طرفداران زیادی دارد. دور تا دور کیک شارلوت با بیسکویت لیدی فینگر و داخل آن با پوره‌های میوه‌های مختلف، ژله، موس شکلات، کرم کارامل و خامه پر می‌شود. این کیک برای اولین بار توسط سرآشپز مشهور فرانسوی به نام ماری آنتوان کارمه در اوایل قرن 19 برای ملکه شارلوت، همسر پادشاه سوم انگلستان تهیه شده و علت نام گذاری آن به همین دلیل است.

کیک شارلوت امروزه به عنوان یکی از خوشمزه ترین خوراکی ها برای مناسبت ها و دورهمی های دوستانه سرو می شود. این کیک جذاب را می توان همراه با چای یا قهوه میل کرد.

انواع کیک شارلوت

کیک شارلوت با طعم ها و مواد مختلفی تهیه می شود. برخی از انواع کیک شارلوت شامل موارد زیر است:

  • کیک شارلوت وانیلی: این کیک از وانیل و شکلات سفید تهیه شده و اطراف آن با بیسکوییت لیدی فینگر پوشش داده می شود. برای تزیین از تمشک و یا شکلات استفاده می گردد.
  • کیک شارلوت میوه ای: برای تهیه این کیک از انواع مختلف میوه مانند توت فرنگی، سیب، گلابی و موز استفاده می شود. میوه ها به صورت پوره ای و یا تکه ای همراه با خامه و کاسترد ترکیب شده و با بیسکوییت پوشانده می شوند.
  • کیک شارلوت شکلاتی: برای تهیه آن از شکلات و موس شکلاتی بین لایه های کیک استفاده می گردد.
  • کیک شارلوت انبه و توت فرنگی: این کیک از بیسکوییت لیدی فینگر با طعم آب نارنج تهیه می شود و یک گذینه مناسب برای فصل تابستان است.
  • کیک شارلوت با طعم قهوه: برای تهیه این کیک از قهوه اسپرسو استفاده شده و به صورت کوچک نیز برای مراسم های مختلف تهیه می شود.
  • کیک شارلوت ژله ای: در این کیک از لایه های ژله ای با طعم های مختلف در کنار کیک اسفنجی استفاده می شود.

طرز تهیه کیک شارلوت توت فرنگی

مواد لازم

  • ماست میوه‌ای توت فرنگی کاله ۹۰۰ گرم
  • ژله توت فرنگی یک بسته
  • کیک اسفنجی به میزان لازم
  • بیسکوییت لیدی فینگر به مقدار لازم
  • شیر کم‌چرب کاله ۱۲۵ میلی‌لیتر
  • پودر ژلاتین یک‌ و نیم قاشق سوپ‌خوری
  • توت فرنگی (پوره شده) ۱۵۰ گرم

طرز تهیه

کف قالب را با یک لایه از کیک اسفنجی بپوشانید سپس دیواره قالب را بیسکویت لیدی فینگر بچینید. طوری که فضای خالی بین بیسکویتها باقی نماند.

پودر ژله را با آب جوش مخلوط کرده و و داخل یخچال بگذارید. بعد از این که خنک شد، پوره توت فرنگی را به آن اضافه کنید و بگذارید به حالت نیم‌بند درآید. سپس مایع را داخل قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد.

پودر ژلاتین و شیر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید. ماست میوه‌ای را نیز به مخلوط ژلاتین اضافه کرده و با همزن دستی خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس روی ژله داخل قالب بریزید. قالب را در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود.

برای سرو، کمربند قالب را باز کرده و کیک شارلوت را به ظرف سرو انتقال دهید. سپس به دلخواه روی دسر را با توت فرنگی تزیین و سرو کنید.

 

در آخر 

برای مشاهده انواع کیک های پدیده به روی لینک کلیک کنید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up