طرز تهیه کیک تولد خانگی + ایده های تزئین 1404

طرز تهیه کیک تولد خانگی – هر وقت صحبت از جشن تولد می شود ذهن همه ما درگیر برگزاری جشن، تزئین و کیک تولد می شود! همه دوست دارند این روز مهم و خاص رو برای عزیزانشون به یک روز به یادماندنی و خاطره انگیز تبدل کنند.
یکی از کارهایی که می توان برا کسی که دوستش داریم انجام دهیم درست کردن کیک تولد است! به همین دلیل در این مقاله می خواهم درست کردن کیک تولد خونگی به سبک قنادی ها رو آموزش بدم، اگر شما هم علاقه مند به درست کردن کیک تولد هستید تا آخر این مقاله ما رو همراهی کنید.
بیشتر بخوانید: آموزش درست کردن خمیر فوندانت
طرز تهیه و مواد لازم برای درست کردن کیک تولد ساده
کیکها انواع مختلفی دارند و برای تعداد افراد متفاوتی پخته میشوند، بنابراین مواد اولیه و مقدار آنها بسته به نوع کیک متغیر است. در این آموزش مواد لازم برای درست کردن کیک تولد ساده برای هفت تا هشت نفر به شرح زیر می باشد:
مواد لازم
کره | یک فنجان |
تخم مرغ | چهار عدد (سفیده و زده جدا شود) |
بکینگ پودر | سه قاشق چایخوری |
شکر | دو فنجان |
آرد | سه فنجان |
شیر | یک فنجان |
وانیل | یک قاشق چایخوری |
نمک | به میزان لازم |
مطالعه بیشتر: پخت فلن شکلاتی سوئدی خوشمزه
طرز تهیه
در مرحله اول ابتدا باید کره و شکر رو با هم مخلوط کرده 5 دقیقه هم بزنید تا مخلوطی نرم و پف کرده به دست آید.
در مرحله بعد زرده های تخم مرغ رو باید یکی یکی به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و هم بزنید و در همان حین وانیل را هم به آن اضافه کنید.

در یک ظرف مجزا آرد، بکینگ پور و نمک را با همدیگر مخلوط کنید.و برای اینکه کیک شما در درون فر به خوبی پف کند چندیدن بار آن را الک کنید.
بعد از اینکه چندین بار مخلوط آرد و بکینگ پودر را الک کردید، شیر را هم به آرامی به آن اضافه کنید و با استفاده از لیسک یا همزن دستی آن را هم بزنید تا ترکیبی یکنواخت به دست بیاید.
نکته: کیک را تا جایی هم بزنید که مخلوطی یکنواخت به دست بیاید.! چرا که زیاده روی در همزدن مایع کیک باعث می شود که بکینگ پودر خاصیت خودش رو از دسته بدهد.
در یک ظرف جداگانه سفیده تخم مرغ ها و مقداری نمک را به خوبی هم بزنید تا پف کند. بعد از اینکه سفیده تخم مرغ به خوبی پف کرد آن را به مایع کیک اضافه کنید و مقداری هم بزنید.
فر را روشن کنید و دمای آن را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. قالب کیک را چرب کرده و مواد را داخل آن بریزید. سپس قالب را درون فر قرار دهید و اجازه دهید کیک به مدت ۳۰ دقیقه بپزد. پس از این مدت، برای اطمینان از پخت کامل، یک خلال چوبی داخل کیک فرو کنید؛ اگر تمیز خارج شد، کیک آماده است!
نکات مهم تهیه کیک خانگی
- دمای فر را با دقت روی دمای 175 درجه سانتی گراد تنظیم کنید چرا که دمای زیاد باعث سوختن کیک می شود و دمای پایین باعث می شود که کیک شما به خوبی پف نکند!
- دقت کنید که برای افزودن و یا کم کردن مواد، نسبت را رعایت نمایید در غیر اینصورت کیک شما خوب از آب در نمی آید.
- برای روشن تر شدن رنگ کیک بهتر است از قالب براق و روشن استفاده کنید. چون قالب تیره باعث جذب دمای بیشتری می شود و نتیجه آن تیره شدن کیک است.
- برای اطمینان از پخت کامل کیک بهتر است با استفاده از یک خلال چوبی و فرو کردن آن داخل کیک آن را امتحان کنید. اگر مواد به خلال بچسبد یعنی کیک هنوز نپخته است، اما اگر تمیز باشد و مواد به آن نچسبیده باشد، کیک شما آماده است.

- زمانی که کیک را از فر خارج کردید بلافاصله کیک را از قالب جدا نکنید و اجازه دهید که کیک در دمای آشپزخانه به آرامی سرد شود، چرا که جدا کردن کیک داغ باعث می شود که کیک شما خرد شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی قرابیه
تزئین کیک تولد ساده
کیک تولد خانگی را می توان با استفاده از خامه، شکلات، میوه و … تزئین نمود! در ادامه تهیه خامه خوشمزه برای تزئین کیک را آموزش خواهیم داد.
مواد لازم
خامه | 800 گرم |
پور قند | به مقدار لازم |
وانیل | یک قاشق چایخوری |
رنگ خوراکی | در صورت نیاز |
طرز تهیه
ابتدا همه مواد را داخل ظرفی ریخته و به مدت 3 الی 4 دقیقه خوب هم برنید. (اگر زمان هم زدن بیشتر باشد، اصطلاحا خامه بریده و تبدیل به کره می شود.) سپس ظرف مواد را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
بعد از سپری شدن 2 ساعت مواد را از یخچال خارج نموده و 5 دقیقه هم بزنید تا سفت شود به صورتی که اثر هم زن روی آن بیفتد. (اگر به حد دلخواه سفت نشد می توانید مقداری سفت کننده خامه به آن اضافه نمایید.)
در صورتی که تمایل دارید خامه شما رنگی باشد می توانید چند قطره رنگ خوراکی دلخواه به آن اضافه نمایید.
سپس خامه رو اطراف و روی کیک بمالید و با استفاده از کاردک یا ابزاری مانند آن خامه را صاف نمایید. برای تزئین بیشتر می توانید از چند ماکارون، بیسکوئیت های کوچک، میوه و یا ترافل های رنگی استفاده نمایید.
آنچه در این مقاله میخوانید
ارسال دیدگاه