طرز تهیه شیرینی قرابیه

طرز تهیه شیرینی قرابیه

شیرینی قرابیه یک  نوع شیرینی محلی است اما از نوع مجلسی. قرابیه طرفداران زیادی دارد. این شیرینی بیشتر در مناطق آذربایجان، ترکیه، زنجان و همینطور در قزوین و دیگر شهر های ایرانی و خارجی تهیه می‌شود. اگر شما هم از طرفداران شیرینی قرابیه هستید با ما همراه باشید تا با طرز تهیه شیرینی قرابیه آشنا شوید.

شیرینی قرابیه شیرینی است که از بادام ، شکر و تخم مرغ به همراه مغزیجات تهیه می شود. به همین دلیل کمی شیرینی گرانتری به نسبت شیرینی های دیگر می باشد.

عموما شیرینی قرابیه را به نان شیرینی قرابیه و یا شیرینی قرابیه ترکیه نیز می شناسند. هر چند که قرابیه برای تبریز نیست و در بیشتر شهر ها تهیه میشود و طرفداران خودش را دارد. این شیرینی محبوب انواع مختلف دارد مانند: قرابیه گردویی، قرابیه بادام و همینطور قرابیه نارگیلی.

مواد لازم برای پخت قرابیه

سفیده تخم مرغ3 عدد
خلال بادام150 گرم
شکر200 گرم
وانیل1.4 قاشق چایخوری
بادام، پسته و شکربه مقدار لازم (برای تزئین)

بیشتر بخوانید: ماکارون شیرینی محبوب فرانسوی

مراحل تهیه شیرینی قرابیه

مرحله اول: آماده سازی بادام‌ها

بادام ها را خرد و ریز کنید. برای این کار می‌توانید بادام ها را درون غذا ساز بریزید. و یا در کیسه پلاستیکی ریخته و سپس بکوبید. میتوانید پودر بادام را به صورت آماده تهیه کنید.

مرحله دوم: فر

فر را در ۱۵۰ درجه سانتی گراد و یا ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید تا به مدت ۳۰ دقیقه گرم شود. قبل از روشن کردن فر، سینی فر را بیرون بیاورید.

مرحله سوم: آماده سازی خمیر قرابیه

بادام ها را در ظرفی بریزید. شکر، وانیل و سفیده تخم مرغ را به آن اضافه کنید. کمی مخلوط کنید و سپس با دنده ی ریز چرخ گوشت مواد را دو مرتبه چرخ کنید.

خمیر را کمی ورز دهید. اگر احساس کردید خیلی سفت است میتوانید آن را دوباره در غذاساز بریزید و یک سفیده تخم مرغ دیگر به خمیر اضافه کنید تا نرم شود.

خمیر آماده شده، تقریبا باید سفید رنگ باشد.

شیرینی قرابیه

مرحله چهارم: قیف زدن

داخل سینی فر یک کاغذ روغنی پهن کنید. به کمک ماسوره و یا قاشق و یا اسکوپ ساز خمیر را با فاصله و با اندازه های تقریبا یکسان روی کاغذ روغنی قرار دهید.

مطالعه کنید: طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی

مرحله پنجم: پسته و بادام

کمی پسته و بادام را خرد کنید. برای تزیین شیرینی مقداری پسته، بادام و در صورت تمایل مقداری شکر روی شیرینی ها بپاشید و کمی فشار دهید تا به روی خمیر بچسبند.

مرحله ششم: پخت شیرینی قرابیه

سینی را داخل فر بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه شیرینی ها بپزند. مراقب باشید که شیرینی ها نسوزند. فقط کمی اطرافشان و روی آن ها طلایی رنگ شود کافی است.

مرحله هفتم: پایان کار

بعد از آماده شدن شیرینی های  قرابیه تبریز آن ها را از فر خارج کنید. صبر کنید تا خنک شوند سپس از کاغذ روغنی جدا کنید.

ممکن است بعضی شیرینی ها به کاغذ روغنی بچسبند. برای جدا کردن آن ها مقداری آب به پشت کاغذ روغنی اسپری کنید.

همچنین میتوانید از دستمال پارچه ای مرطوبی به جای اسپری آب استفاده کنید. سپس شیرینی را به آرامی از کاغذ روغنی جدا کنید.

سخن پایانی

طرز تهیه شیرینی قرابیه در مناطق مختلف ممکن است کمی تفاوت داشته باشئد اما این دستور پخت که در این مقاله ارائه شد اصلی ترین روش تهیه قرابیه می باشد.

آنچه در این مقاله می‌خوانید

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *