انواع کیک شارلوت

انواع کیک شارلوت

انواع کیک شارلوت، شامل چه طعم هایی است؟ کیک شارلوت یکی از کیک ها و دسرهای خوشمزه فرانسوی است که با طعم های مختلفی تهیه می شود. این کیک را می توان به صورت سرد یا گرم سرو کرد. در این مقاله قصد داریم شما را با انواع طعم های کیک شارلوت و تاریخچه آن آشنا کنیم:

کیک شارلوت و تاریخچه آن

کیک شارلوت یکی از انواع کیک‌های اسفنجی است که در نقاط مختلف دنیا طرفداران زیادی دارد. دور تا دور کیک شارلوت با بیسکویت لیدی فینگر و داخل آن با پوره‌های میوه‌های مختلف، ژله، موس شکلات، کرم کارامل و خامه پر می‌شود. این کیک برای اولین بار توسط سرآشپز مشهور فرانسوی به نام ماری آنتوان کارمه در اوایل قرن 19 برای ملکه شارلوت، همسر پادشاه سوم انگلستان تهیه شده و علت نام گذاری آن به همین دلیل است.

کیک شارلوت امروزه به عنوان یکی از خوشمزه ترین خوراکی ها برای مناسبت ها و دورهمی های دوستانه سرو می شود. این کیک جذاب را می توان همراه با چای یا قهوه میل کرد.

آیا می دانید: شیرینی ماکارون چیست؟ برای مطالعه بیشتر بر روی لینک مقابل کلیک کنید: ماکارون شیرینی محبوب فرانسوی

انواع کیک شارلوت

کیک شارلوت با طعم ها و مواد مختلفی تهیه می شود. برخی از انواع کیک شارلوت شامل موارد زیر است:

  • شارلوت وانیلی: این کیک از وانیل و شکلات سفید تهیه شده و اطراف آن با بیسکوییت لیدی فینگر پوشش داده می شود. برای تزیین از تمشک و یا شکلات استفاده می گردد.
  • شارلوت میوه ای: برای تهیه این کیک از انواع مختلف میوه مانند توت فرنگی، سیب، گلابی و موز استفاده می شود. میوه ها به صورت پوره ای و یا تکه ای همراه با خامه و کاسترد ترکیب شده و با بیسکوییت پوشانده می شوند.
  • شارلوت شکلاتی: برای تهیه آن از شکلات و موس شکلاتی بین لایه های کیک استفاده می گردد.
  • شارلوت انبه و توت فرنگی: این کیک از بیسکوییت لیدی فینگر با طعم آب نارنج تهیه می شود و یک گذینه مناسب برای فصل تابستان است.
  • شارلوت با طعم قهوه: برای تهیه این کیک از قهوه اسپرسو استفاده شده و به صورت کوچک نیز برای مراسم های مختلف تهیه می شود.
  • شارلوت ژله ای: در این کیک از لایه های ژله ای با طعم های مختلف در کنار کیک اسفنجی استفاده می شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی قرابیه

طرز تهیه کیک شارلوت توت فرنگی

مواد لازم

ماست میوه ای توت فرنگی900 گرم
ژله توت فرنگییک بسته
کیک اسفنجیبه میزان لازم
بیسکوییت لیدی فینگربه مقدار لازم
شیر کم چرب125 میلی لیتر
پودر ژلاتینیک و نیم قاشق سوپ خوری
توت فرنگی (پوره شده)150 گرم

مراحل تهیه کیک شارلوت

مرحله اول:

کف قالب را با یک لایه از کیک اسفنجی بپوشانید سپس دیواره قالب را بیسکویت لیدی فینگر بچینید. طوری که فضای خالی بین بیسکویت‌ها باقی نماند.

مرحله دوم:

پودر ژله را با آب جوش مخلوط کرده و و داخل یخچال بگذارید. بعد از این که خنک شد، پوره توت فرنگی را به آن اضافه کنید و بگذارید به حالت نیم‌بند درآید. سپس مایع را داخل قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد.

مرحله سوم:

پودر ژلاتین و شیر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید. ماست میوه‌ای را نیز به مخلوط ژلاتین اضافه کرده و با همزن دستی خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس روی ژله داخل قالب بریزید. قالب را در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود.

برای سرو، کمربند قالب را باز کرده و کیک شارلوت را به ظرف سرو انتقال دهید. سپس به دلخواه روی دسر را با توت فرنگی تزیین و سرو کنید.

آنچه در این مقاله می‌خوانید

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *